HTML

blogsztriga

Legrövidebb út a konyhától a hálószobáig. Szerelmi bájitalok és bájételek készítése és tesztelése.

Friss topikok

  • mariezsabo: Csodálatos!!! Mik születnek mostanában!!!! Kár, hogy a háziasszonyok hamar kidőlnek... De értem, n... (2009.11.29. 19:31) A blogsztriga születése

Linkblog

Archívum

A blogsztriga születése

2009.11.29. 12:22 blogsztriga

 

Meguntuk a hétvégi tivornyákat és kikapcsolódásként főzőestet rendezett a Tésasszony. A menü gombaleves, vajon párolt gomba és gombás tortellini volt. Lett volna, mert a Vásárcsarnokban a naívákat úgy átvágta a gombaárus asszony, hogy 30 deka helyett másfél kilót sikerült vennünk 2500 forintért! Jobb belátásra térve végül megelégedtünk az említett növény előételben és néhány tortelliniben szerepeltetésével. Egyébként nagyon finom volt..

A végén készültvajon párolt petrezselymes gomba pirítóson, itt egy nagy szünet, aztán tortellini gombával, rikottás spenóttal és marhás-sertés töltelékkel paprikaszósszal és zsályás vajjal leöntve. És persze bor, bor, bor...

 

 

Volt tehát gomba... és spenót.

Gyúr

 

Nyújt

Tölt

Tálal

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogsztriga.blog.hu/api/trackback/id/tr191560523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mariezsabo 2009.11.29. 19:31:24

Csodálatos!!! Mik születnek mostanában!!!! Kár, hogy a háziasszonyok hamar kidőlnek... De értem, nem tivornyáznak, hanem főznek és piálnak.
süti beállítások módosítása